RADSTAKE

BEELD: ERIC VAN NIEUWLAND

Ik ben Hanna, en ik maak graag verhalen met mijn camera. Het liefst schiet ik portretten, of fotografeer ik evenementen. Het eerste omdat ik het geweldig vind JOU voor mijn camera te hebben, en je op je allermooist en vrolijkst op de plaat vast te leggen, en je na afloop foto’s te sturen waarvan je denkt JA! Dit ben IK! Eventfotografie omdat ik van actie hou, van altijd op scherp staan, van net dat ene perfecte beeld maken. Daarnaast schrijf ik graag, en kun je me ook benaderen voor het schrijven van interviews en columns, of een combinatie van beeld en tekst. 

Ik fotografeer en schrijf voor particulieren en instanties. Mijn foto’s en teksten werden onder meer gebruikt door Netflix, Kingcanary, NDP Nieuwsmedia, Medisch Contact, Nederlands Dagblad, de Havenloods, NOS, NRC-next, Hogeschool van Amsterdam, Uitgeverij De Meent, De Grote Nederlandse Kunstkalender, Erasmus Universiteit, Libelle, Arts in Spe, Metro, Stichting Doen, Heilige Boontjes, Arminius, 3voor12, Donner en Famme.

“De mooiste dag van je leven wil je als mooiste herinnering
voor het leven bewaren. Hanna heeft de mooiste dag voor
ons onvergetelijk gemaakt.”

Albert en Marjolein Kokosky Deforchaux - Kelderman

“De foto’s van Hanna hebben onze website een warmer karakter gegeven. De interacties heeft ze aandachtig vastgelegd, en ze weet mensen vast te leggen hoe ze écht zijn. Wij zijn heel enthousiast en onze cliënten ook.”

Anke van den Bergh

“Hanna weet als fotograaf beelden te schieten die je weten te raken. Haar foto’s zijn mooi verstild en vangen heel puur het moment. Daarbij is ze zeer prettig om mee te werken. Als ik op zoek ben naar het perfecte beeld, she’s the girl!”

Willem Philipsen

Neem contact op