Hanna Radstake

Ik ben Hanna en maak verhalen in tekst en beeld. Je kunt mij benaderen voor portretten, interviews en columns, voor evenement- en portretfoto’s, of voor elk denkbare combinatie hiervan.

Ik fotografeer en schrijf voor particulieren en instanties. Mijn teksten en foto’s werden onder meer gebruikt door Netflix, Kingcanary, NDP Nieuwsmedia, Medisch Contact, Nederlands Dagblad, de Havenloods, NOS, NRC-next, Hogeschool van Amsterdam, Erasmus Universiteit, Libelle, Arts in Spe, Metro, Stichting Doen, Heilige Boontjes, Arminius, 3voor12, Donner en Famme.

Beeld: Eric van Nieuwland

Contact

“De mooiste dag van je leven wil je als mooiste herinnering voor het leven bewaren. Hanna heeft de mooiste dag voor ons onvergetelijk gemaakt.”

Albert en Marjolein Kokosky Deforchaux - Kelderman

eigenaar Ap halen

“De foto’s van Hanna hebben onze website een warmer karakter gegeven. De interacties heeft ze aandachtig vastgelegd, en ze weet mensen vast te leggen hoe ze écht zijn. Wij zijn heel enthousiast en onze cliënten ook.

Anke van den Bergh

Verloskundige in Amsterdam

“Hanna weet als fotograaf beelden te schieten die je weten te raken. Haar foto’s zijn mooi verstild en vangen heel puur het moment.  Daarbij is ze zeer prettig om mee te werken. Als ik op zoek ben naar het perfecte beeld, she’s the girl!”

Willem Philipsen

projectleider bij Popunie en gastspreker